2022-2023 AKADEMİK YILI BAŞLADI

İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri 2022-2023 Akademik Yılı Oryantasyon Günleri ve Açılış Kokteyli, 26 Eylül 2022, Pazartesi günü Gazimağusa Yerleşkesi’nde gerçekleşti.

Yeni öğrencilerin üniversite yaşamına geçiş ve adaya uyum sürecine destek vermeyi hedefleyen “İTÜ Kuzey Kıbrıs Oryantasyon Günleri” çerçevesinde, yerleşkemizde Yabancı Diller Hazırlık Okulu Koordinatörlüğü, Sağlık, Kültür ve Spor, Öğrenci İşleri ile Bilişim Teknolojileri Müdürlükleri tarafından bilgilendirme stantları kuruldu. İTÜ-KKTC Ailesi’ne katılan öğrencilerimiz, stantlarda görevli personelimizden üniversitemiz ve Kuzey Kıbrıs hakkında detaylı bilgi aldı. İTÜ-KKTC Rektörü Prof. Dr. Cumali KINACI ise öğrenci velileriyle görüşerek; üniversitemizde eğitim ve yerleşke projeleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

2022-2023 Akademik Yılı Açılış Kokteyli Rektör KINACI’nın açılış konuşmasıyla başladı. Yeni bir hayata adım atan öğrencilerimize başarılar dileyip; Kuzey Kıbrıs’taki eğitimleri süresince kendilerini profesyonel hayata iyice hazırlamaları konusunda tavsiye veren KINACI, konuşmasının ardından öğrencilerle aile fotoğrafı çektirdi. Kokteyl, Myrrha Trio Grubu’nun müzik dinletisi ile son buldu.