AZERBAYCAN ZAFER ŞEHİT AİLELERİNE DESTEK DERNEĞİ KKTC’DE

İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri (İTÜ-KKTC) ile Azerbaycan Zafer Şehit Ailelerine Destek Derneği arasında imzalan iş birliği protokolü çerçevesinde organize edilen Yaz Okulu Programı başladı.

15 Temmuz 2024 tarihinde Azerbaycan’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gelen 32 kişilik kafile, İTÜ-KKTC ve Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) tarafından misafir edilecek. Azerbaycan Zafer Şehit Ailelerine Destek Derneği, 15 – 28 Temmuz 2024 tarihleri arasında düzenlenecek yaz okulu programı kapsamında birçok resmi ziyarette de bulunacak.

Azerbaycan Zafer Şehit Ailelerine Destek Derneği ve üniversite temsilcileri bugün KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif DENKTAŞ ve Kıbrıs Türklerinin Lideri Dr. Fazıl KÜÇÜK’ün Anıt Mezarlarını ziyaret etti. Ziyarete, KKTC Cumhurbaşkanlığı Danışmanları Latif AKÇA ve Ahmet AKDENİZ eşlik ederken, Dernek Başkanı Sevinç ORUÇOVA, İTÜ-KKTC Genel Sekreteri Dursun KOÇ ile GAÜ Genel Sekreteri Aylin AYHAN hazır bulundu. Heyet, Denktaş ve Küçük’ün anıt mezarına çelenk bırakarak dua etti.