İTÜ HEYETİ YDÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail KOYUNCU ve İTÜ-KKTC Rektörü ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cumali KINACI, 3 Temmuz 2021, Cumartesi günü Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Murat TÜZÜNKAN’ı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Rektörlere, İTÜ Rektör Yardımcısı ve İTÜ-KKTC Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Bülent İNANÇ, İTÜ-KKTC Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Bülent GÜLOĞLU, İTÜ-KKTC Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Huriye Şebnem BURNAZ, İTÜ-KKTC Yönetim Kurulu Üyesi ve İTÜ-KKTC Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Aslı ÇEKMİŞ KANAN ile İTÜ-KKTC Genel Sekreteri Dursun KOÇ eşlik etti.

İTÜ Rektörü KOYUNCU, İTÜ-KKTC Rektörü KINACI ve YDÜ Rektör Yardımcısı TÜZÜNKAN kurumlar arası eğitim iş birlikleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Yakın Doğu Üniversite kampüs gezisi sonrası Rektörler, Günsel Otomobil ile test sürüşü yaptı.