KBÜ Rektörü Üniversitemizi Ziyaret Etti

Kıbrıs Batı Üniversitesi Rektörü (KBÜ) Prof. Dr. Ömer CAMCI 25 Aralık 2020, Cuma günü İTÜ-KKTC Eğitim-Araştırma Yerleşkeleri Rektörü Prof. Dr. Cumali KINACI’YI ziyaret etti. Ziyaret esnasında Rektör KINACI’ya İTÜ-KKTC Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Aslı ÇEKMİŞ KANAN ve Genel Sekreter Dursun KOÇ; Rektör CAMCI’ya KBÜ Mütevelli Heyeti Üyesi ve Genel Sekreter Cansu BULDU ÇAN ve Mütevelli Heyeti Üyesi Candemir ÇAN eşlik etti.

İTÜ-KKTC Gazimağusa Yerleşkesi Rektörlüğü’nde gerçekleşen ziyarette Rektör KINACI ve Rektör CAMCI Şubat 2020’de iki üniversite arasında imzalanan işbirliği protokolüne istinaden, gerçekleştirilebilecek ortak proje ve etkinlikler hakkında konuştu. Rektörler, Covid-19 salgını süresince eğitim-öğretim faaliyetlerini değerlendirdi.