İTÜ Kuzey Kıbrıs'tan Kan Bağışı Kampanyasına Destek

İTÜ Kuzey Kıbrıs ile Gazimağusa Devlet Hastanesi işbirliği ile 11 Mayıs 2017, Perşembe günü 10.00 – 13.00 saatleri arasında Üniversitemizde kan bağışı günü düzenlendi.

Kan ihtiyacı olan kişilere destek olmak amacı ile İTÜ Kuzey Kıbrıs Gazimağusa Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, üniversite personeli ve öğrencileri Kan Bağışı Otobüsü’nde kan bağışında bulundu.

İTÜ Kuzey Kıbrıs Genel Sekreteri Dursun KOÇ, Gazimağusa Devlet Hastanesi’nin desteğiyle, kan bağışçıları ile kan ihtiyacı olan kişiler arasında gönüllülük bağını kurmak amacıyla düzenlenen etkinliğin belirli aralıkla tekrarlanmasını planladıklarını söyledi.

Gazimağusa Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan TOPAL ve ekibi ziyaretleriyle bağış gününe destek belirtti.