İTÜ MEDEK Yeni Erenköy Yerleşkesi ve Karpaz Gezisi Düzenledi

İTÜ Mezunlar Deneği Kıbrıs ve İTÜ Kuzey Kıbrıs ortaklığında 25 Mart 2017 Cumartesi günü İTÜ Yeni Erenköy Yerleşkesi’ni tanımak ve tanıtmak amacı ile Karpaz Yardımadası’na ekolojik gezi düzenlendi.

İTÜ Kuzey Kıbrıs Yerleşkesi Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Aslı ÇEKMİŞ, İTÜ MEDEK Başkanı Mehmet ZORBA, İTÜ MEDEK üyeleri, İTÜ Kuzey Kıbrıs personeli ve İTÜ MEDEK Öğrenci Kulübü üyelerinin katılımıyla gerçekleşen gezide Yeni Erenköy Yerleşkesi ziyaret edilerek sembolik fidan dikimi gerçekleşti.

Geziye katılan üye ve öğrencilere Yeni Erenköy Yerleşke arazisi ve Kampüs Yerleşim Planı tanıtıldı. Heyet Ay Trias Bazilikası, Karpaz Gate Marina ve Ay Thyrsos Kilisesi gezilerinden sonra Dipkarpaz köyünde öğle yemeği yedi. Dönüş yolunda ise Kaleburnu Kültür Evi ve Babaliki Hanı ziyaret edilip; Avtepe Medoş laleleri yerinde gözlemlendi.