Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’na Ziyaret

İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri Rektörü Prof. Dr. Ercan KAHYA, 11 Ekim 2019, Cuma günü Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa ERCAN’ı ziyaret etti.

Ziyaret, Rektör KAHYA ve Oda Başkanı ERCAN’a Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet DİŞÇİGİL, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yaşam Boyu Öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Kenan GÜLLÜ, Müdür Yardımcısı Bünyamin ŞEN ve Merkez Sekreteri Vedat ÖNER’in katılımı ile gerçekleşti.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen toplantıda, İTÜ Kuzey Kıbrıs Sürekli Eğitim Merkezi, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yaşam Boyu Öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkezi arasında gerçekleşebilecek üçlü iş birlikleri ve sürdürülebilecek orta projeler konuşuldu.