Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi’ne Nezaket Ziyareti

İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri Rektörü Prof. Dr. Ercan KAHYA ve İTÜ-KKTC Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Ülkü KURUKAFA, Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

12 Eylül 2018, Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette İTÜ Kuzey Kıbrıs heyetini Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer AĞDELEN, Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Burcu Toker karşıladı.

Rektör KAHYA ve Rektör AĞDELEN ‘’Potansiyel İşbirliği Protokolü’’ hususlarında karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak; İTÜ Kuzey Kıbrıs ile Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi arasında işbirliği protokolü yapılmasına karar verdi.

AĞDELEN, Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BAUSEM)’nin bünyesinde bulunan birçok çalışmanın, İTÜ Kuzey Kıbrıs Sürekli Eğitim Merkezi çalışmaları ile ortak faaliyetlerde bulunarak topluma daha fazla fayda sağlayabileceklerinin altını çizdi.

KAHYA, Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi ile yapılacak işbirliği protokolünün hem iki kuruma hem de ülkeye büyük katkılar sağlayacağını belirterek, Rektör AĞDELEN’e anı armağanı takdim etti. AĞDELEN, KAHYA’ya Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi’ne gerçekleştirmiş oldukları ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.