BARINMA

sınav duyurusuDeğerli Öğrencilerimiz,

Yurt arama ve tercih sürecinize kolaylık sağlanması amacı ile Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) kampüsünde yer alan Golden Plus Öğrenci Yurdu (sadece 30 adet çift kişilik oda üniversitemize ayrılmıştır) ile kurumsal anlaşma sağlanmış olup, yine DAÜ kampüsü içerisinde hizmet veren Alfam Öğrenci Yurtlarından kurumsal indirim temin edilmiştir.

Yurt özellikleri, ücretleri ve erken kayıt hususları ile ilgili detaylı bilgi almak için üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Müdürlüğü ile iletişime geçmeniz önemle rica olunur.

Başarılar Dileriz.

Sağlık, Kültür ve Spor Müdürlüğü İletişim:

E-posta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel: +90 392 630 5000 / 296