Dalış Kulübü Üyeleri İlk Sertifikalarını Aldı

İTÜ Kuzey Kıbrıs Deniz Sporları Kulübü Dalış Branşı’nda aktif üye olan ve 28 Eylül - 19 Ekim 2019 tarihleri arasında teorik ve pratik dalış eğitimlerini tamamlayan Yabancı Diller Hazırlık Okulu öğrencileri ilk sertifikalarını aldı.

DEEP DIVE DIVING CENTER’da Erol ADALIER önderliğinde gerçekleştirilen dalış eğitimlerine katılarak toplamda 6 başarılı dalış yapan öğrencilere SSI THE ULTIMATE DIVE EXPERIENCE SERTİFİKASI verildi.

İTÜ Kuzey Kıbrıs Rektörü Prof. Dr. Ercan KAHYA, Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Cemil YURTÖREN ve Genel Sekreter Dursun KOÇ, 24 Aralık 2019 Salı günü başarılı olan öğrencilere sertifikalarını takdim etti. Prof. Dr. Ercan KAHYA, sertifika alan öğrencilere dalış eğitimlerine devam etmeleri ve fotoğrafçılık, batık dalışı, mağara dalışı gibi konularda kendilerini geliştirmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu.