Başbakanlık İş Birliğiyle Yaz Eğitim Kursları

İTÜ Kuzey Kıbrıs Sürekli Eğitim Merkezi ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanlığı, gençlere yaz eğitim kursları verilmesine yönelik anlaşmaya vardı.

Başbakanlığın, herkese eşit eğitim olanağı sunulması amacıyla sürdürdüğü faaliyetler çerçevesinde rehber öğretmenler tarafından belirlenen elli öğrenciye; yabancı dil, bilgisayar, etkili iletişim, felsefe ve hızlı okuma alanlarında İTÜ Kuzey Kıbrıs Sürekli Eğitim Merkezi tarafından 02 Temmuz 2018, Pazartesi günü Lefkoşa’da eğitim verilmeye başladı.

KKTC Başbakanı Tufan ERHÜRMAN, eğitimlerin başladığı gün İTÜ Kuzey Kıbrıs Sürekli Eğitim Merkezi’ni ziyaret edip; seçkin ve köklü bir üniversite olan İTÜ ile başlatılan bu projenin heyecan verici olduğunu dile getirdi. Elli çocuk ve gence son derece güzel ve modern bir mekânda kursların verileceğini, bu sayede çocukların ve gençlerin yaz tatillerini değerlendireceklerini belirten Başbakan ERHÜRMAN, öğrencilerin geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlanmalarının sağlanacağını söyledi.