Öğrencilerimiz 16. Kemer Sualtı Günleri’ne Katıldı

18-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında Selçuk Üniversitesi ve Kemer Tanıtım Vakfı (KETAV) tarafından Antalya’nın Kemer ilçesinde gerçekleştirilen 16. ‘Kemer Sualtı Günleri’ sona erdi.

Etkinliğe, Üniversitemiz lisans öğrencilerinden Emre Barış KILINÇOĞLU, Buse Yaren COŞKUN ve dalış eğitmeni Maria Ayça ATEŞ ile ekibi katıldı. Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen yarışmalarda Emre Barış KILINÇOĞLU ve Nurdoğan ÖZKAYA ‘Sualtı Doğa’ Fotoğraf Yarışması Amatör Kategorisi’nde ikincilik ödülünü kazandı.

İTÜ Kuzey Kıbrıs Deniz Sporları Kulübü, 2012-2013 Akademik Yılı’nda öğrencilerin uzmanlık alanlarına paralel olarak deniz sporları alanında kendilerini yetiştirmeleri, yurtiçi ve yurtdışında düzenlenecek olan yarışmalarda üniversitemizi temsil etmelerini sağlamak amacıyla kuruldu. Kulüp kapsamında öğrencilere alanında uzman eğitmenler tarafından dalış, bot dalışı, sörf, yelken sualtı fotoğrafçılığı eğitimleri veriliyor.

Üniversitemizin desteğiyle çeşitli yarışmalara katılan ve farklı kategorilerde düzenlenen yarışmalarda çeşitli ödüller kazanan kulüp üyelerinin, her yıl düzenlenen Kemer Su Altı Günleri’ne ileriki yıllarda da katılımı planlanıyor.