Kanserle Yaşamak ve Kanserde Yeni Gelişmeler Paneli Yapıldı

İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri (İTÜ-KKTC) ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) İşbirliği’nde düzenlenen “Kanserle Yaşamak ve Kanserde Yeni Gelişmeler Paneli” 6 Mart 2019, Çarşamba günü, UKÜ Çevik URAZ Merkezi Konferans Salonu’nda yapıldı.

Kanser Araştırma Vakfı (KAV) ile UKÜ Biyoteknoloji Araştırma Merkezi katkılarıyla ve Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Aysu BASRİ AKTER moderatörlüğünde gerçekleşen panele İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. İsmail TORÖZ, İTÜ-KKTC Sağlık Bilimleri Rektör Danışmanı Dr. Gülsen MERAL, UKÜ’den Prof. Dr. Mustafa CAMGÖZ ve Dr. Ömer DİKER konuşmacı olarak katıldı.

Çevre kirliliği ve kanser ilişkisi, kanser ve beslenme, kanserde sık sorulan sorular, doğru bilinen doğrular/yanlışlar ve kanser bilgisinde yeni bir gelişme konularının ele alındığı panele İTÜ-KKTC personeli olarak katılım sağlandı. Gerçekleşen sunumların ardından izleyicilerden gelen sorular panelistler tarafından cevaplandı.

Panel, UKÜ Rektörü Prof. Dr. Halil NADİRİ ve İTÜ-KKTC Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serdar KUM’un katılımcılara plaket takdim etmesiyle son buldu.