Prof. Dr. Hiroaki SETA Üniversitemizi Ziyaret Etti

Japonya’da bulunan National Institute of Technology, Toba Koleji Deniz Bilimleri Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hiroaki SETA, 15 Mart 2017 Perşembe günü İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri’ni ziyaret etti.

İTÜ Denizcilik Fakültesi’nde Deniz Trafik Mühendisliği araştırma projesi kapsamında çalışmalarını tamamlayan Prof. Dr. Hiroaki SETA, daha sonra KKTC’ye gelerek İTÜ-KKTC Rektörü Prof. Dr. Ercan KAHYA ile görüştü. Gazimağusa Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen görüşmeye, İTÜ-KKTC Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Serdar KUM ve Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Cemil YURTÖREN eşlik etti. Ziyarette, iki üniversite arasında oluşturulabilecek ikili eğitim ve değişim programları hakkında görüşmeler yapıldı.

İTÜ-KKTC Rektörü Prof. Dr. Ercan KAHYA, İTÜ’nün Gazimağusa ve Yeni Erenköy’de planlanan kampüs projeleri hakkında detaylı bilgi vererek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.