EVKAF’A NEZAKET ZİYARETİ

İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri Rektörü Prof. Dr. Murat SARI, Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim F. BENTER’e nezaket ziyaretinde bulundu. Rektör SARI’ya İTÜ-KKTC Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Aslı KANAN ve Genel Sekreter Dursun KOÇ eşlik etti.

Rektör Prof. Dr. Murat SARI, KKTC’nin güzide kurumlarını ziyaret ederek, yeni dönemde yürütülmesi gereken projeler konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti. Ziyarette kaliteli ve nitelikli eğitimin önemini vurgulayan Rektör SARI, uzun yıllardan beridir hayırseverlik ve dayanışma anlayışıyla hizmet veren EVKAF’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi.

Türkiye’nin en köklü, en saygın üniversitelerinden bir tanesi olan İstanbul Teknik Üniversitesi’nin KKTC’de var olmasının büyük bir şans olduğunu dile getiren Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim F. BENTER, milli ve manevi duygularla yetiştirilen meslek insanlarına her alanda ihtiyaç duyulduğunu belirtti.