Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi ile Protokol İmzalandı

İTÜ-KKTC Eğitim-Araştırma Yerleşkeleri ile Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi arasında 9 Nisan 2018, Pazartesi günü Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörlüğü’nde işbirliği protokolü imzalandı.

İki üniversite arasında beş yıl süresince pek çok konuda işbirliği yapılması öngörülen protokole İTÜ-KKTC Rektörü Prof. Dr. Ercan KAHYA ile Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Cumhur ÇÖKMÜŞ imza koydu.

İmzalanan protokol gereğince, öğrencilerin eğitim ve araştırma amaçlı değişimi, kısa dönem programlar, öğretim ve araştırma için akademik personel değişimi, araştırma projeleri ve yayınlarda işbirliği, ortak seminerler, konferanslar, diğer bilimsel etkinliklerin düzenlenmesi ve ortak kültürel etkinliklerin düzenlenmesi konularında görüş birliğine varıldı.