AHEP ile İTÜ-KKTC Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri ile Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

İTÜ-KKTC Rektörü Prof. Dr. Ercan KAHYA ve Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durdu ÖNER’in katılımıyla gerçekleşen protokol imza töreniyle iki üniversite arasında beş yıl süresince pek çok konuda işbirliği yapılması onaylandı.

Üniversiteler arasında karşılıklı işbirliği, ortak çalışma anlayışını geliştirmek ve desteklemek amacıyla imzalanan protokol gereğince, akademik ve bilimsel tüm alanlarda sertifikalı eğitimler, dil eğitimleri, hizmet içi kurslar, atölye çalışmaları, kongre, konferans ve sempozyumlar gibi ileriye yönelik projelerin düzenlenecek.

Toplantı sonrasında Alanya HEP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durdu ÖNER'e Kıbrıs'ın simgesi olan ipek kozasından yapılmış el işi örneğini hediye eden KAHYA, bu iş birliği için duyduğu mutluluğu ifade etti.