İTÜ Mezunları Derneği Kıbrıs (İTÜ-MEDEK) Eğitim Bursu Duyurusu

2018-2019 Akademik Yılı’nda İstanbul Teknik Üniversitesi’nde öğrenim gören bir öğrenciye İTÜ Mezunları Derneği Kıbrıs tarafından eğitim bursu sağlanacaktır.

Burs kriterleri aşağıda belirtilmiş olup, değerlendirmeler İTÜ Mezunları Derneği Kıbrıs Burs Komitesi tarafından yapılacaktır.

Burs Kriterleri

1. Efruz Sami MÜDÜROĞLU Ailesi Eğitim Bursu

- 2018-2019 Akademik Yılı’nda İstanbul Teknik Üniversitesi’nin herhangi bir Fakülte/Bölümüne yerleşmeye hak kazanan veya öğrenim gören,

- KKTC vatandaşı,

- Başarılı ve/veya ihtiyaçlı olan bir öğrenciye 12 ay süreli aylık 500,00 TL burs verilecektir.

Başvuruların 11 Mart 2019 tarihine kadar İTÜ MEDEK Sekretaryası Ayten ÇOLAKOĞLU BİLİZ’e bildirilmesi önemle rica olunur.

İletişim:

Tel: 0392 630 50 00 / dahili:271