ORYANTASYON DUYURUSU

Duyuru 3Değerli Yeni Öğrencilerimiz,

Üniversitemize hoş geldiniz!

Siz değerli öğrencilerimizin üniversite ve çevreye uyum sağlamanızı kolaylaştırmak, üniversitemize ev sahipliği yapan Gazimağusa kentini tanımak, öğrenciler ve üniversite personeli ile tanışmak, barınma ve kampüste yaşam ile ilgili detayları öğrenmeniz amacı ile Oryantasyon Programı planlanmıştır.

Oryantasyon Programı kapsamında; 17 Eylül 2018 Pazartesi günü 09.00 - 10.30 saatleri arasında İTÜ-KKTC Gazimağusa Yerleşkesi Yabancı Diller Hazırlık Okulu’nda YDHO Koordinatörlüğü, Kurumsal İletişim Müdürlüğü, Sağlık, Kültür ve Spor Müdürlüğü ve Öğrenci İşleri Müdürlüğü sizleri bilgilendirmek amacı ile tanışma toplantısı gerçekleştirecektir.

Aynı gün 10.30-13.00 saatleri arasında Gazimağusa Yerleşkesi ve Gazimağusa’nın tarihi ve kültürel yerlerini sizlere tanıtmak amacı ile "Oryantasyon Gezisi" düzenlenecektir.

Katılımınız önemlidir, görüşmek üzere…

Detaylı bilgi için:

Sağlık, Kültür ve Spor Müdürlüğü