Rektörlük Duyurusu

burs duyurusuKKTC Bakanlar Kurulu’nun daha önce aldığı karar uyarınca üniversitemizde 22 Mart 2020 tarihine kadar eğitime ara verilmesi kararlaştırılmıştı. Bakanlar Kurulu'nun 13 Mart 2020 tarihinde yaptığı olağanüstü toplantı sonrasında alınan ek önlemler aşağıda bilgilerinize sunulmuştur:

Üniversitemiz Rektörlüğü 27 Mart 2020 tarihine kadar eğitime ara verme kararı almıştır. Söz konusu tarihe kadar üniversitedeki tüm akademik ve idari çalışanlar idari izinde olacaktır.

Öğrencilerimizin ve tüm çalışma arkadaşlarımızın yapılan uyarılarılara uymaları ve kendilerini izole ederek belirtilen tarihe kadar sosyal ortamlardan uzak durmaları, bu süre zarfında mecbur kalmadıkça yurtdışına seyahat etmemeleri ve virüsten korunma adına yapılan duyurulara itibar edilmesini temenni ederiz.