İTÜ KUZEY KIBRIS Robotik Kodlama ve STEAM Yaz Okulu Duyurusu

burs duyurusuİTÜ Kuzey Kıbrıs yaz okulu programıyla hem eğlenin hem öğrenin…

2007 yılında İTÜ Bilim Merkezi’nin kuruluşunda yer alan ve 12 yıllık eğitim tecrübesine sahip olan Eğlen Bilim Okulu, Kuzey Kıbrıs’ta sizlerle buluşuyor. İTÜ Kuzey Kıbrıs Robotik Kodlama ve STEAM Yaz Okulu programının hazırlanmasında ve uygulanmasında İTÜ Bilim Merkezi’nin Eğlen Bilim ekibi ile birlikte çalışılmaktadır. Eğlen Bilim, sayısız etkinlik ve bilim okulu yapmıştır. Robotik Kodlama ve STEAM Yaz Okulu için kayıtlar başlamıştır.

I. Hafta

24 - 28 Haziran 2019

II. Hafta

01 – 05 Temmuz 2019

Son Kayıt Günü: 17 Haziran 2019, Pazartesi

Amaç

Çocukların içindeki gizli mucit ve bilim insanını çıkarmak okullarımızın ana amacıdır. Eğitim ve etkinlikler sırasında hayal gücü pratik ile eğlenmek öğrenmeyle birleşiyor! Çünkü biliyoruz ki bilim her şeyin içinde ve aslında çok eğlencelidir.

Etkinlikler ile öğrencilerimizin gözlem, planlama, yaratım, hipotez test etme, problem çözme ve model oluşturma becerilerini geliştirmeleri hedeflenmektedir.

Nasıl yürütülüyor?

• Öğrenciler ile gün boyunca beraber olan, eğitmenleri destekleyen genç ve dinamik rehberler yer alır.

• Eğitmenler fen bilimleri, mühendislik, teknoloji ve tasarım konularında tecrübelidir.

• Her hafta özel eğitsel geziler gerçekleştirilir.

• Öğle yemeği İTÜ-KKTC Gazimağusa Yerleşkesi Kafeteryası’nda yenilecektir. Ayrıca günde iki defa ara öğün verilmektedir.

• Etkinliklerin sonunda öğrencilere katılım sertifikası verilmektedir.

Yaş Grubu: 10 – 12 yaş

Eğitim Süresi: 1 veya 2 hafta

2 Haftalık Ders Saati: 52 saat (Haftada 26 saat)

Sınıf Mevcudu: En fazla 17 öğrenci

Eğitim Yeri: Program, yaz ayları süresince İTÜ-KKTC Gazimağusa Yerleşkesi Yabancı Diller Hazırlık Okulu dersliklerinde gerçekleştirilecektir. Servis hizmetimiz bulunmamaktadır.

Ücretler:

İTÜ Kuzey Kıbrıs Robotik Kodlama ve STEAM Yaz Okulu programı 2 haftalıktır. Öğrencilerimiz haftalık katılım sağlayabilirler. 2 haftalık katılım ücreti 2.650 TL, 1 haftalık katılım ücreti ise 1.650 TL’dir. Ücretlere, eğitimde kullanılacak tüm malzemeler, eğitsel geziler, öğle yemeği ve ara öğünler dahildir.

Kayıt İçin:

Bizimle irtibata geçmenizle size iletilecek kayıt formunu doldurduğunuzda ön kaydınızı istediğiniz tarihler için gerçekleştirmiş olacağız. Kesin kayıtlar ise ödeme dekontunu e-posta adresimize (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) gönderdiğinizde gerçekleşecektir. Banka hesap bilgileri alt kısımda yazmaktadır. Ders programı kayıt yaptıran öğrencilere ayrıca gönderilecektir.

*Önemli Notlar:

Robotik ve kodlama haftasına katılacak çocuklarımızın, derste kullanacakları kişisel laptop/dizüstü bilgisayarları o hafta boyunca getirmeleri gerekmektedir. Getirmeyen katılımcılar, İTÜ-KKTC bilgisayar laboratuvarındaki masaüstü bilgisayarları kullanabilecektir.

Bilgi ve sorularınız için bize e-posta ya da telefon aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

HESAP ADI İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İTÜ-KKTC EĞİTİM-ARAŞTIRMA YERLEŞKELERİ
BANKA HALK BANKASI
ŞUBE 899 GAZİMAĞUSA / K.K.T.C. ŞB.
HESAP NUMARASI 10260287
IBAN TR410001200989900010260287