İTÜ-KKTC ile Memur-Sen Arasında Protokol İmzalandı

İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri ile Kıbrıs Türk Memur Sendikası (Memur-Sen) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

29 Mart 2017, Çarşamba günü İTÜ Kuzey Kıbrıs Sürekli Eğitim Merkezi'nde imzalanan protokole, İTÜ-KKTC Rektörü Prof. Dr. Ercan KAHYA ile Memur-Sen Başkanı Kağan MINDIKOĞLU imza koydu. İmza töreninde İTÜ-KKTC Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Serdar KUM, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Ülkü KURUKAFA, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Akın MANGA ve Memur-Sen Genel Sekreteri Onur ERSOY da hazır bulundu.

Üniversite ile Memur-Sen arasında imzalanan protokol gereğince, Memur-Sen üyeleri ve üye yakınlarına; İTÜ-KKTC bünyesindeki hazırlık programı, önlisans, lisans, lisansüstü programlarına veya dil eğitimleri, sertifikalı eğitimler ve kurslarda indirim sağlanması konusunda görüş birliğine varıldı.

Protokolde konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Kağan MINDIKOĞLU, eğitimde bir marka olan İstanbul Teknik Üniversitesi’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde başlatmış olduğu eğitim faaliyetlerinde başarılar dilerken, bu anlamda ilk resmi işbirliği protokolünü Kıbrıs Türk Memur Sendikası ile imzalanmasından dolayı teşekkürlerini sundu. MINDIKOĞLU, imzalanan protokolün özelde Kıbrıs Türk Memur Sendikası üyelerine, genelde ise tüm Kuzey Kıbrıs Türk Halkına hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri Rektörü Prof. Dr. Ercan KAHYA ise konuşmasında Kıbrıs Türk Memur Sendikası ile yapmış oldukları işbirliği protokolünden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, kamuda hızla büyüyen ve gelişen Memur-Sen’in çalışmalarını takip ettiklerini ve bu anlamda ilk tercihlerini Memur-Sen’den yana kullandıklarını vurguladı.

KAHYA, İstanbul Teknik Üniversitesi’nin eğitimde bir marka olduğunu ifade ederek, Memur-Sen üyelerinin artık İTÜ ayrıcalıklarından faydalanabileceğini de söyledi.