Tersane Gezisi ve Denizcilik Konferansı Düzenlendi

Üniversitemiz öğrencilerinin eğitim alanlarına paralel olarak 10 Mayıs 2017, Çarşamba günü Shipyard Famagusta LTD’e ait tersanede teknik gezi, 12 Mayıs 2017, Cuma günü ise Yabancı Diller Hazırlık Okulu’nda ‘Denizcilik Konferansı’ gerçekleştirildi.

Genel Sekreter Sn. Dursun KOÇ ve SKSM personellerinin katıldığı tersane gezisinde görevli Makinist ve Gemi İnşa Mühendisleri tarafından öğrencilere teknik detaylar verilmiş olup, konferans süresince de bölümler, çalışma alanları, iş imkânları ve denizcilik sektörünün yaygın olduğu ülkeler ile ilgili konulara yer verildi.

Konferansa konuşmacı olarak davet edilen Shipyard Famagusta LTD. temsilcisi Gemi İnşa ve Makine Mühendisi Musa Gökalp GÜNDOĞDU’ya konferansın bitiminde Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Aslı ÇEKMİŞ tarafından plaket takdim edildi.

Gazimağusa Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan TOPAL ve ekibi ziyaretleriyle bağış gününe destek belirtti.