Arama Kurtarma Oyunları - 2017 Kapanış ve Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Uluslararası Üniversiteler Arama Kurtarma Konseyi ve Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı işbirliğinde organize edilen ‘Yerel Üniversiteler Arama Kurtarma Oyunları – 2017’ 26 Nisan 2017, Çarşamba günü sona erdi.

Yarışmaların sona ermesi ile 26 Nisan 2017, Çarşamba günü Acapulco Otel’de Konsey Genel Kurul toplantısı düzenlenmiş olup, üniversitemizi temsilen toplantıya Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Serdar KUM, SKSM Birim Sorumlusu Simge BACA OZANER ve SKSM personeli Mustafa ÜNVER katılmıştır.

Üniversitemiz, Genel Kurul Toplantısı’nda Uluslararası Üniversiteler Arama Kurtarma Konseyi Yönetim Kurulu’na seçilmiş olup Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Serdar KUM ise konseyin Divan Sekretaryası olarak atanmıştır.

Konseyin 3. dönem başkanlık seçiminin de yapıldığı toplantının sona ermesi ile ödül töreni başlamış olup, yarışmada dereceye giren öğrencilere kupaları ve anı madalyaları, ‘beton sürükleme’ ve ‘hedef bulma’ parkurlarında en iyi puanı alan üniversitemiz AKUT üyelerine de başarı belgeleri takdim edilmiştir.