Uluslararası Üniversiteler Arama Kurtarma Oyunları - 2016 Sona Erdi

Uluslararasi Universiteler Arama Kurtarma Oyunlari 2016 Sona Erdi 5Uluslararası Üniversiteler Arama Kurtarma Konseyi ve Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı işbirliğinde yaklaşık 2 yıldır planlanan “Uluslararası Üniversiteler Arama Kurtarma Oyunları-2016” 29 Nisan 2016, Cuma günü sona erdi.

11 ülkeden 20 üniversitenin Arama-Kurtarma Topluluklarının katılımı ile Sivil Savunma Esentepe Sosyal Tesisleri’nde 4 gün boyunca 5 farklı parkurda (Enkazdan Yaralı Kurtarma, Hedef Bulma, Araçtan Yaralı Kurtarma, Havai Hatla Kurtarma ve Gece Boyu Arazide İz Sürme) gerçekleştirilen yarışmalara üniversitemiz Arma Kurtarma Topluluğu üyeleri de katılmıştır.

Yarışmaların sona ermesi ile 29 Nisan 2016, Cuma günü Merit Otel’de Konsey Genel Kurul toplantısı düzenlenmiş olup, üniversitemizi temsilen toplantıya Genel Sekreter Dursun KOÇ, SKSM birim Sorumlusu Simge BACA OZANER ve SKSM personeli Mustafa ÜNVER katılmıştır. Toplantının ardından ödül töreninde, yarışmada dereceye giren öğrencilere kupaları diğer öğrencilere ise anı madalyaları takdim edilmiştir.