2016-2017 Akademik Yılı Oryantasyon Programı Tamamlandı

Öğrencilerimizin üniversite ortamına ve çevreye uyum sürecini kolaylaştırmak, diğer öğrencilerle bir araya gelerek kaynaşmalarına olanak sağlamak amacı ile 23-27 Eylül 2016 tarihleri arasında oryantasyon etkinlikleri gerçekleştirildi.

Program kapsamında, Ercan Havalimanı’nda görevli personeller tarafından öğrenci ve velilerin karşılanması ve Gazimağusa’ya ulaşımları sağlanmış, Gazimağusa’da Salamis Antik Kent, St. Barnabas, Surlar içi ve liman, Lefkoşa ve Girne’de ise Sürekli Eğitim Merkezi, Saman bahçe evleri, Sarayönü, Selimiye Camii, Bandabulya (Belediye Pazarı), Arasta, Büyük Han ve Girne Kalesi ziyaret edilmiş ve kampüste Oryantasyon Kokteyli düzenlenmiştir.

Kokteyl süresince öğrenci ve veliler, danışma masalarından öğrenci kulüpleri, barınma koşulları, öğrenci kayıt işlemleri ile ilgili evraklar ve hazırlık okulu ile ilgili bilgiler almış ve Grup Latino Turco konseri ile eğlenceye devam etmişlerdir.