İTÜ ile Akademi Sancak İşbirliği Sözleşmesi İmzaladı

Akademi Sancak ile isbirligi sozlesmesi imzalandi 3

İstanbul Teknik Üniversitesi ile Akademi Sancak Eğitim ve Danışmanlık A.Ş. arasında işbirliği sözleşmesi 27 Aralık 2016, Salı günü imzaladı. Sözleşme gereğince, Katar Deniz Harp Okulu Öğrencilerinin İTÜ’de Öğrenim Görmesi ve Teşkilini Müteakip Katar Deniz Harp Okulunun Yönetimi Projeleri konularında mutabakata varıldı.

İmzalanan işbirliği sözleşmesi kapsamında; Katar Deniz Harp Okulu öğrencilerinin İTÜ-KKTC lisans programları kapsamında İTÜ Denizcilik Fakültesinde özgün müfredat kapsamında öğrenim görmesine ve Katar Deniz Harp Okulu'nun Yönetimi projelerinde birlikte çalışılmasına karar verildi.

Sözleşmeye, Akademi Sancak adına Genel Müdür Süha CİVAN, İTÜ-KKTC adına Rektör Prof. Dr. Ercan KAHYA ve İTÜ adına Rektör Prof. Dr. Mehmet KARACA'nın imza koydu. İTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim ÖZKOL ve İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Abdi KÜKNER imza töreninde hazır bulundu.