İTÜ-KKTC ile UFÜ Arasında Protokol İmzalandı

İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri ile Uluslararası Final Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

26 Nisan 2017, Çarşamba günü İTÜ-KKTC Gazimağusa Yerleşkesi'nde imzalanan protokole İTÜ-KKTC Rektörü Prof. Dr. Ercan KAHYA ile Uluslararası Final Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. ÖZTOPRAK imza koydu.

Üniversiteler arasında imzalanan protokol gereğince, öğrencilerin eğitim ve araştırma amaçlı değişimi, kısa dönem programlar, öğretim ve araştırma için akademik personel değişimi, araştırma projeleri ve yayınlarda işbirliği, ortak seminerler, konferanslar ve diğer bilimsel etkinliklerin düzenlenmesi ve ortak kültürel etkinliklerin düzenlenmesi konularında görüş birliğine varıldı.