Kıyı Emniyeti ve Gemi Kurtarma Yönetimi Üniversitemizi Ziyaret Etti

Prof Dr Ercan Kahya ve GKK Tumgeneral Yilmaz Yildirim 1Kıbrıs Türk Kıyı Emniyeti ve Gemi Kurtarma Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin ŞEVLİ ve Genel Müdürü Kaptan Yusuf BURAK, 17 Mart 2017 Cuma günü Rektörümüz Prof. Dr. Ercan KAHYA’yı makamında ziyaret etti.

Önümüzdeki günlerde Yabancı Diller Hazırlık Okulu öğrencilerine verilecek olan “KKTC’de Denizcilik Sektörü ve Kıyı Emniyeti” konulu seminer ve teknik gezi öncesinde Rektör KAHYA ve Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Serdar KUM ile görüşen heyet, Üniversitemiz hakkında detaylı bilgi aldı. Ziyarette, özellikle Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği ve Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği lisans programlarındaki öğrencilerin eğitim görecekleri alanlar ve uygulama alanları da görüşüldü.